Etusivu
Tiimi
Autot
Kilpailukalenteri
Kisatarinat ja -kuvat
Galleria
Videot
Muu kalusto
Yhteistyökumppanit

Rallisprint tähdet on ice hyväntekeväisyystapahtuma 16.2.2013

Ensimmäistä kertaa Suomessa näin suuressa mittakaavassa toteutettu hyväntekeväisyystapahtuma keräsi 18 eri moottoriurheilulajikuljettajaa kuskaamaan yleisöä Ikaalisiin vapaaehtoisvoimin auratulle jääradalle. Kyytiin pääsi nimellisellä kertakorvaussummalla, josta koko potti menee lyhentämättömänä Tampereen Yliopistollisen Sairaalan Lasten osastolle 6.

Tapahtuman yleisömäärä tuli kaikille yllätyksenä. Paikalla laskettiin kaiken kaikkiaan päivän mittaan käyneen yli tuhat ihmistä, joten kyyditettäviä riitti jokaiselle non-stoppina aamusta iltaan. Mukana oli penkkoja levittämässä myös kerhon värejä kantava Pony Express Racing Mustangilla. Kyytiläisten ilmeet olivat varsin vakavia varikolta lähteissä, mutta heti ensimmäisestä mutkasta alkaen suupielet hipoivat korvia. Koska nyt ei ajoa kellotettu, ”lipsui” perä aika usein pehmeälle jolloin saatiin aikaan näyttävää lumen lennätystä.

Kuljettajat olivat enemmän kuin mielissään tapahtumasta. Kyytiläisten iloinen mieli ja hymyilevät kasvot olivat paras kiitos kyydityksen jälkeen. Nyt tehtiin moninkertaista hyväntekeväisyyttä. Itse sai reenata sydämen kyllyydestä, kyytiläisille uusi kokemus ja hyvä mieli sekä apua pienille potilaille.

Kyllä siellä parit puskuritkin lentelivät, moottorit poksui ja renkaita rikkoutui mutta poikkeuksetta meillä kaikilla oli hauskaa! Oli mukavaa tehdä ilolla tapahtumaa lasten hyväksi.

KULJETTAJAT KERÄSIVÄT 4,5 tunnin AJOTAPAHTUMASSA 11 440€ HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!